Családi Bölcsődék

Augusztus 20 – Ünnepi köszöntő 2024

Szerző: Nyári Szilvia  Dátum: 2024. 08. 20.

augusztus20_2024
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tisztelt Ügyfeleink, Olvasóink, Magyarok!

Augusztus 20-a nem csupán egy nap a naptárban, hanem egész nemzetünk számára egy szimbolikus pillanat.

E nap alkalmából emlékezünk meg államalapító királyunkról, Szent Istvánról és emlékezünk azokra az eszményekre, amelyek több mint ezer éve összekötnek minket: a hitre, a kitartásra és a közös jövő iránti elkötelezettségre.

Augusztus 20-a az új kenyér ünnepe is, amely a föld termékenységét és a közösség erejét jelképezi. Az új kenyér szimbolizálja mindazt, amit közös munkánkkal elérünk, és emlékeztet minket a megújulás fontosságára.

Ma is azok az értékek vezérelnek minket, amelyek ezer éve is erősítették népünket: a kitartás, a bátorság és a közösség iránti elkötelezettség.

Ma, amikor a világ kihívásai egyre nagyobb próbatételek elé állítanak bennünket, fontos, hogy megőrizzük és továbbadjuk Szent István örökségét. Legyen ez a nap az összetartozás, az emlékezés és a jövőbe vetett hit ünnepe minden magyar számára!

Külön örömmel értesültünk róla, hogy e jeles ünnep alkalmából a napközbeni gyermekellátás egyik kiemelkedő személye, Dr. Mátay Katalin, a bölcsődei szakma területén, az állami és a civil szervezetek napközbeni kisgyermekellátásban sikereket hozó, innovatív, meghatározó jelentőségű és példaértékű – félévszázados – elkötelezett szakmai tevékenységéért a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat állami kitüntetésben részesült. Dr. Mátay Katalinnal készített riportunkat itt olvashatják.

Boldog államalapítás ünnepét és új kenyér ünnepét kívánunk minden magyarnak!

Előző posztjaink

Előző posztjaink